שמן יילנג יילנג | שמן אתרי ילנג ילנג Cananga Odorata ROGA

שמן ילנג-ילנג הוא גם זריקת הטטנוס של הטבע. הוא מחטא כל פציעה. מחתך, או כוויה, ועד לעקיצות חרקים.השמן מווסת את הפרשת השומן מהבלוטות ומונע תסמינים כמו יובש, קילוף וקשקשים.

  • זמינות : במלאי

שלישיה במבצע

מחיר באתר: 87.00 ש"ח

מחיר לצרכן: 180.00

הוסף לסל

1 יחידה

מחיר באתר: 43.50 ש"ח

מחיר לצרכן: 60.00

הוסף לסל

יילנג יילנג שם בוטני: Cananga Odorata

השמן האתרי מופק מהפרח

יש הטוענים כי לשמן יילנג יילנג התכונות הבאות:

נוגד דיכאון, מרגיע, מקל על סטרס וחרדה, וכתוצאה מכך יכול להקל גם על מצבים של נדודי שינה. ילנג-ילנג לא רק מרגיע את העניינים במערכת העצבים, יש לו השפעה מרוממת על מצב הרוח והוא משרה תחושה של שמחה ותקווה. לא רק שהוא מרגיע, השמן יכול לעזור גם במקרים של יתר לחץ דם.

שמן ילנג ילנג מסייע בתופעות לוואי של גיל המעבר, מעורר תשוקה מינית.

שמן ילנג-ילנג הוא גם זריקת הטטנוס של הטבע. הוא מחטא כל פציעה. מחתך, או כוויה, ועד לעקיצות חרקים.השמן מווסת את הפרשת השומן מהבלוטות ומונע תסמינים כמו יובש, קילוף וקשקשים.

שמן ילנג ילנג ידוע כתומך בפעילות גופנית, אין אונות, עייפות, מפחית דופק ולחץ דם.

השפעת השמן על הנפש: ניחוח חושני, תומך, מעודד, משרה בטחון, אפרודיזיאק, מרגיע במקרי חרדות ומצבי רוח משתנים ועוד.

לשמנים אתריים נוספים לחצו כאן

1 יחידה

מחיר באתר: 43.50 ש"ח

מחיר לצרכן: 60.00

הוסף לסל

3 מוצרים

מחיר באתר: 87.00 ש"ח

מחיר לצרכן: 180.00

הוסף לסל

המומלצים שלנו

רוגע טבע רוגע קוסמטיקה רוגעשמנים רוגע שמניןשמן רוגעילנג ילנגילנג-ילנג
{{obj.prop}}
  שם מוצר כמות מחיר
{{cart.name | cut:true:20:' ...'}} +- {{getPrice(cart) | number:2 }}
סהכ לתשלום {{total();}} ש"ח לקופה

© bteva | v 5.1.6