שמן רוז היפ 100 מ"ל - עומר הגליל Rose Hip Oil

שמן הרוז היפ מומלץ לשימוש קוסמטי לשיפור מרקם העור ולהחלקת קמטוטים. 100 מ"ל

  • זמינות : במלאי

זוג במבצע

מחיר באתר: 200.00 ש"ח

מחיר לצרכן: 320.00

הוסף לסל

1 יחידה

מחיר באתר: 109.00 ש"ח

מחיר לצרכן: 160.00

הוסף לסל

שמן הרוז היפ מופק בכבישה קרה מזרעים המצויים בפירות של ורד בר.
שמן הרוז היפ מכיל שפע של חומצות שומן  חיוניות, ויטמין F , ונילין, ויטמין C (חומצה אסקורבית), ויטמין A ואחוז גבוה של ויטימין E.
בזכות התכולה הגבוהה מאד של חומצות השומן החיוניות, שמן הרוז היפ מומלץ לשימוש קוסמטי לשיפור מרקם העור ולהחלקת קמטוטים.
לשמן הרוז היפ תכונות ריפוי מצוינות בזכות הריכוז של הויטמין E לסיוע ושיפור צלקות, לחתכים, לסיוע העור אדום ומגורה.
שמן רוז היפ מופק מזרעים המצויים בפירות של מספר זנים של ורד בר כגון Rosa Mosqueta ולאחר מכן עובר תהליך זיכוך ומוסף לו ויטמין E כחומר מונע עיפוש. צבעו צהבהב.
שמן הרוז היפ מכיל שפע של חומצות שומן חיוניות (ויטמין F) ועקבות של ונילין, ויטמין C (חומצה אסקורבית) ונגזרות של ויטמין  A (חומצה רטינואית).
נגזרות ויטמין A מצויות בשמני רוז היפ סמוך לזמן הפקתם בכבישה קרה, ברמה של 1-2 ppm , אך בגלל חוסר היציבות של החומצה הרטינואית, במיוחד כנגד אור, רמה זו צונחת במהירות. 
בזכות התכולה הגבוהה מאד של חומצות השומן החיוניות, שמן הרוז היפ מומלץ לשימוש כמרכיב בתכשירים קוסמטיים המיועדים לשיפור מרקם העור ולהחלקת קמטוטים.

100 מ"ל

שמן ורד הבר

1 יחידה

מחיר באתר: 109.00 ש"ח

מחיר לצרכן: 160.00

הוסף לסל

2 מוצרים

מחיר באתר: 200.00 ש"ח

מחיר לצרכן: 320.00

הוסף לסל
{{obj.prop}}
  שם מוצר כמות מחיר
{{cart.name | cut:true:20:' ...'}} +- {{getPrice(cart) | number:2 }}
סהכ לתשלום {{total();}} ש"ח לקופה