שמן רוז היפ 100 מ״ל - ROGA Rose Hip Oil

לשמן הרוז היפ תכונות ריפוי מצוינות בזכות הריכוז של הויטמין E לטיפול ושיפור צלקות, לחתכים, לטיפול העור אדום ומגורה.

  • זמינות : במלאי

זוג במבצע

מחיר באתר: 168.00 ש"ח

מחיר לצרכן: 278.00

הוסף לסל

1 יחידה

מחיר באתר: 89.00 ש"ח

מחיר לצרכן: 139.00

הוסף לסל

שמן רוז היפ 100 מ״ל

שמן הרוז היפ מכיל שפע של חומצות שומן חיוניות, ויטמין F ונילין, ויטמין C ויטמין A ואחוז גבוה של ויטימין E.

בזכות התכולה הגבוהה מאד של חומצות השומן החיוניות, שמן הרוז היפ מומלץ לשימוש קוסמטי לשיפור מרקם העור ולהחלקת קמטוטים.

 השמן מופק מזרעי הצמח: 36% אומגה 3, 48% חומצות שומן בלתי רוויות אומגה 6, שמן מעולה ממקור מהיימן

להארכת חיי המדף לשמור במקרר בקירור עם ויטמין E.

מכיל ריכוז גבוה של חומצות שומן חיוניות אשר נקשרת לקרום התא ונותנת לו אות לייצר תאים צעירים וחלקים. A

חומצה רטינואית שהיא נגזרת פעילה של ויטמין C, מכיל אנטי אוקסידנטים.כתוצאה מכך חלה הגברה של יצור סיבי

אלסטין וקולגן מולקולות אוגרות לחות.התוצאה הסופית היא עור צעיר ומוצק יותר,שיפור במראה הקמטים ועומקם.

הבהרת כתמי עור ושיפור מראה צלקות.

מומלץ לכל סוגי העור ובמיוחד לעור יבש ורגיש,כמו כן מכיל כמות גדולה של ויטמין C.

חיי מדף: שנתיים אם שמים 0.5% ויטמין E.

שמן אקזוטי יעיל לחידוש תאים והחייאתם

מצויין לאנטיאייגינג לעור לעיניים ולקמטים מסביב לפה

מצויין לעור רגיש או שמן עם נקבוביות פתוחות.

לטיפול בדלקות כמו אקנה ולאקזמה,פסוריאזיס.

לעור שניזוק מכימותרפיה.

לטיפול בדליות.

חשיפת יתר לשמש

מחזיר חיות לעור דהוי.

לטיפול בעיגולים מסביב לעיניים.

נספג במהירות ולכן משמש כשמן מועדף לפנים.

לשמן הרוז היפ תכונות ריפוי מצוינות בזכות הריכוז של הויטמין E לטיפול ושיפור צלקות, לחתכים, לטיפול העור אדום ומגורה.


תכולה:100 מ״ל

1 יחידה

מחיר באתר: 89.00 ש"ח

מחיר לצרכן: 139.00

הוסף לסל

2 מוצרים

מחיר באתר: 168.00 ש"ח

מחיר לצרכן: 278.00

הוסף לסל

המומלצים שלנו

רוגע טבע רוגע קוסמטיקה רוגעשמנים רוגע שמניןשמן רוגע
{{obj.prop}}
  שם מוצר כמות מחיר
{{cart.name | cut:true:20:' ...'}} +- {{getPrice(cart) | number:2 }}
סהכ לתשלום {{total();}} ש"ח לקופה

© bteva | v 5.1.6