שמן נים | נים 100 מ"ל מסייע בזיהומים שונים,כיבים ודלקות - עומר הגליל

שמן נים - לשימוש חיצוני- לבעיות עור ולחיזוק השיער

  • זמינות : במלאי

זוג במבצע

מחיר באתר: 169.00 ש"ח

מחיר לצרכן: 240.00

הוסף לסל

1 יחידה

מחיר באתר: 89.00 ש"ח

מחיר לצרכן: 120.00

הוסף לסל

שמן נים - לשימוש חיצוני- לבעיות עור ולחיזוק השיער

שמן נים:
שמן הנים עשיר מאוד בחומצות שומן, בוויטמין E ובחומצות אמינו.  
בתעשיית הקוסמטיקה משמש שמן נים בקרמים לעור אשר מווסתים ומרפאים פסוריאזיס, אקזמה, 
אקנה, דלקת עור ובעיות עור אחרות, 
שמן הנים משמש במוצרים לשיער פגום ועדין, קרם ידיים, שמן עיסוי, מוצרים לטפוח העור, השמן המופק מן הזרעים והפירות אפקטיבי מאד ובעל שימושים  רבים ומגוונים. קיימות שיטות שונות להפקת שמן חלקן יעילות  יותר, מסחריות יותר ומפיקות כמויות גדולות יותר של שמן  וחלקן עדינות יותר, טבעיות יותר ומשמרות את כל החומרים  הפעילים שבצמח. השמן, שצבעו חום כהה וטעמו מר, מכיל
 כמות גדולה של סטרואידים (כולל בטא סיטוסטרול  המשמש לסיוע  בפרוסטאטה מוגדלת) כמו גם חומצה  לינולאית וחומצה אולאית המוכרות יותר כאומגה 6  ואומגה 9 ובנוסף מכיל אומגה 3 הידוע בהשפעתו  המיטיבה בטיפול ובמניעת טרשת העורקים. השמן  נמצא יעיל גם בטיפול בארטריטיס (דלקת מפרקים)  ומפחית את הנפיחות של המפרקים המודלקים. הוא
 משמש כמרכיב בפורמולות הכוללות שמנים שונים אשר לתוכם חולטים צמחי מרפא בטכניקה מיוחדת. רוב השמן המופק מן הזרעים בהודו משמש להכנת סבון, שמפו ומשחות שיניים.
 משחות אלו ידועות ביעילותן לסיוע בבעיות חניכיים. 
ניתן להפיק שמן גם מקליפת העץ והעלים אם כי בכמות קטנה יותר.


החומרים הפעילים בשמן נים:                              
חומצה לינולאית 2.1%, חומצה פלמיטית 12.6%, חומצה סטארית ,21.4% חומצה אולאית 52.8%, חומצות שומן שונות 2.3% .

100 מ"ל

1 יחידה

מחיר באתר: 89.00 ש"ח

מחיר לצרכן: 120.00

הוסף לסל

2 מוצרים

מחיר באתר: 169.00 ש"ח

מחיר לצרכן: 240.00

הוסף לסל
{{obj.prop}}
  שם מוצר כמות מחיר
{{cart.name | cut:true:20:' ...'}} +- {{getPrice(cart) | number:2 }}
סהכ לתשלום {{total();}} ש"ח לקופה